Oj, klockan rullar iväg..

Satt och glodde på film tills nu. Mycket att göra i morgon och även om jag gick upp tidigare idag så var jag inte ett dugg trött mot kvällen... /morgonen.. kanske man ska säga? Iallafall har jag en del saker att ta hand om i stan i morgon innan jag börjar fira nyår! Måste in rätt tidigt också eftersom att dom stänger så tidigt nu när det är nyår och allting.

THIS IS ME (almost)

Heter: Hemligt. Men kallar mig för ''Lucy'' i bloggen.
Kön: Tjej 
Bor: Stockholmsområdet kan man väl säga, utan att gå in på mer detaljer om det.
Ålder: 18
Gör: Studerar sista året
Familj: Har ett par syskon men för att försvåra allting för er säger jag inte hur många ;)
Undrar någon något så är det bara att skicka iväg en kommentar eller 2!

Jag är lättretlig

Jag är lättretlig. Mens eller inte, spelar ingen roll. Var skitglad, lyssnade på en låt som påminde väldigt mycket om en sak (KUL SAK) som jag och min kompis gjorde tillsammans när vi var små och lyssnade på samma låt tillsammans då och var SKITGLAD när jag går ut från mitt till vardagsrummet. Sätter mig i soffan, frågade Morsan ifall hon hade något att låna till mig i morgon (kläder och tjejer nivet) och bitchen svarar inte. NÄR JAG FRÅGAR NÅGONTING SVARAR MAN! Man sitter inte och stirrar in i väggen. Ifall hon kommer och säger att hon inte hörde, BULLSHIT, vi pratade innan sen när den frågan kom upp ----------------- fucking death silence. SÅ GÖR MAN INTE MOT MIG !

Vi hade besök av ett par släktingar tidigare idag också, då, från ingenstans, pressar hon upp en jävla ''sluta röka bok'' under nyllet på mig och säger HÄR ** TILL DIG ! Ja, men Mamma... Det kommer från rätt person. Wow. Du har sagt att du ska sluta röka ENDA sen millenieskiftet!! GÖR DET NÅGON GÅNG. FÖRHELVETE, MORSAN. Ta tag i dig själv nu. SEN kan du smått börja fundera att säga åt mig att sluta röka. Dålig stil, mhm.
Ja, jag är arg.

Klart jag ler ifall jag är glad..

Vadfan tänker jag med? Vad är det för fel på mig? Vill jag inte känna lycka? Vill jag inte vara lycklig? Jag är lycklig. Jag har iallfall ingenting att vara ledsen över, I guess. Men, ibland känns det som att jag inte tillåter mig själv att känna saker. Jag sa till killen jag gillar, att jag gillar honom... (har sagt det till honom 1000 gånger innan, han också!) men när han nu sa tillbaka till mig, blev jag bara helt ''Men vafan.. kan ju inte le så mycket..! Sluta le, typ!'' WHY? Varför? Herregud. Om jag är glad, varför får jag inte le åt sånna kommentarer då? Det är ju precis vad jag vill. Jag vill le. Detta var något av det sjukaste jag gjort tror jag nog. Vem kommer ens på tanken att inte le när man blir glad? Jag är inte direkt förlamad..? Kan jag inte bara... LE? Åt hans fina fina kommentarer! Jag har nog hittat den finaste killen på jorden. Så, that's why I'm gonna go put a smile on my face!

GÅ VIDARE

Åh vad frustrerad jag blir. Läste en blog nyss, om en mamma som heter Melissa. Hennes tvilling döttrar föddes för tidigt och dog. Herregud. Vet inte riktigt när detta hände, men som det såg ut var det över 1 år sedan? Asso, jag menar. Kom igen nu. GÅ VIDARE. När dom pratar om sitt andra barn säger dom hela tiden ''våra döda döttrars lillebror''. Hur sjukt är inte det? Vad i helvete liksom. Jag har gått vidare. En liknande händelse hände mig för lite mer än 7 månader sen.. Jag har gått vidare. Här är hennes blogg.

Gårdagens bravader (säger man så?)

Jaha, är faktiskt inte så bakis idag. Har turen att inte bli bakis! (Dock säger dom ju att det är ett tecken på att man kan bli alkoholist lättare...?) Anyways, precis ätit lite mat. Hann inte äta någonting igår så på 4 starköl blev jag skitpackad. Jävligt kul vad det där borta ändå. Jag var ensam tjej bland ungefär 8-10 andra killar! Så nice! Jag älskar att vara ensam tjej. Det är mysigt. Killar kan vara jävligt äckliga ibland men dessa killar var precis som mig. Shit, så mysigt vi hade det. Jag och min polare åkte hem till mig efter och krökade lite mera tills vi däckade vid 3 någon gång om jag inte minns fel.

Han som alltid gör mig glad

Jag är en skum person. För ett tag sen var jag nära ett psykbryt för jag hade ingenting att göra, messade en polare och frågade vad han gjorde och det visade sig att han sitter på en pub mer ett par andra vänner. Han bjöd genast dit mig och dit är jag på väg nu. Han kan alltid göra mig glad igen. Han gör mig att glad igen och jag älskar honom något så oerhört. ♥ Han vet om det också. (Humörsvängingar.)

Vem är ''Meet A Psycho''?

''Meet A Psycho'' - ''Meet Me!''

Jag tänker vara helt anonym i denna blogg och ifall jag någon gång tar upp namn eller något kommer de vara namn som är utbytta. (Om det såklart inte handlar om någon kändis.)

Jag är inget psycho, absolut inte. Ibland behöver man bara skriva av sig lite om sina tankar och känslor, tänkte att en blogg skulle fungera bra till det. Har inga planer på att bli en stor bloggare eller så, tänkte mest underlätta för mig själv genom denna blogg och sen tänkte jag att folk som läser kanske kan bli inspirerade till någonting eller slänga in en kommentar ifall ni behöver hjälp med något, jag är väldigt hjälpsam och innerst inne en snäll tjej som bara har lite aggressioner. Kanske kan tillägga att jag döpte bloggen till ''Meet A Psycho'' för att ibland känns det som om man är just ett psycho, även om man inte är det. Det är bara vanliga tonårstankar i princip.
Hoppas ni gillar min blogg och kan få ut någon av den!
//Lucy (OBS: Inte mitt riktiga namn!)

RSS 2.0